הפרעות בהגעה לזיקפה וזיקפה חלשה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

15/03/2016 | 20:04 | מאת: שלום

שלום, אני בן 28, בחודשים האחרונים אני חווה היחלשות של הזיקפה וצורך לגירוי ממושך יותר על מנת להגיע לזקפה.לפני כחצי שנה חליתי במונו, האם קיים קשר? ממה זה נובע? ומה יש לעשות? תודה.

לא ברור אם קיים קשר למונו. בכל אופן - בקבוצת הגיל שלך לא צריכה להיות בעיה בהגעה לזקפה טובה ואם זה לא המצב כדאי שתיגש למרפאה לבריאות מינית על מנת לעבור בירור מתאים ולקבל טיפול בהתאם לממצאים. רשימת מרפאות באתר איט"ם - האגודה הישראלית לטיפול מיני.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים