מה הוא האינטרס של הגברים לטפל בהפרעות בתפקוד המיני שלהם ?

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

20/09/2021 | 22:05 | מאת: ליאון

יש לי הפרעות בתפקוד המיני : איזה גורם מבין הגורמים הבאים הכי דוחק את רוב הגברים לטפל בהפרעות הללו, איזה גורם הכי פחות דוחק, איזו גורם דוחק ברמת הביניים, ואיזה גורם דוחק קצת בפחות מרמת הביניים ? 1. בושה מהפטרנרית. 2. הפחד שהפרטנרית תרכל ותפיץ ברחבי העיר ואפילו המדינה שיש להם הפרעה בתפקוד המיני וכך זה יגרום להם לבושה לא רק מאדם אחד. 3. על מנת להצליח לספק את בנות הזוג וכך למנוע סיכונים של פירוק הזוגיות או גירושין . 4. ל מנת שהתחושה שלהם בסקס תהייה טובה, שהסקס ייקח יותר זמן ושכך הם עצמם יהיו יותר מאושרים ( הגישה הכי אגואיסטית ).

20/09/2021 | 22:07 | מאת: ליאון

גורם 1 - זה בושה מהפרטנרית. גורם 4 - על מנת...

כל הגורמים מהווים תמריץ לפניה לטיפול. כולם גורמים למצוקה אצל כל אחד מהזוג. הדירוג שנתת משתנה מאחד לשני והוא אינדיבידואלי בהתאם לגורמי אישיות שונים. מדוע חשוב לך לדרג גורמים אלו?

21/09/2021 | 16:38 | מאת: ליאון

סיקרן אותי לדעת

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים