בעיה בתפקוד מיני 22

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

10/03/2016 | 15:33 | מאת: אנונימי

שלום צריך עזרה בן 22 עד גיל מאוחר אוננתי בעזרת חיכוך עם מזרן כשלחץ מופעל על הפין. כשקימתי יחסי מין בפעם הראשונה באמת הבנתי את הבעיה שזה גורם כי הרגשתי שזה מפריע ולא הצלחתי לגמור בחדירה כיון שהתחושה ממש שונה.. האם פשוט לעבור ולהתרגל לאוננות רגילה יסדר את העניין לפעמים הבאות? והאם נגרם לי נזק?

לא נגרם כל נזק, אך התרגלת לחיכוך חזק מאוד על מנת לגמור. תעבור לאוננות אשר מדמה חדירה לנרתיק עם חומר סיכה. בהתחלה זה יתסכל אותך, כי תידרש לגירוי במשך זמן רב עד שתגמור, אבל לאט לאט האיבר שלך יבין שיש בעל בית חדש...

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים