חוסר זקפה במהלך חדירה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

11/09/2021 | 13:39 | מאת: רון

שלום בן 26 הזמן שאני מאונן על פורנו יש לי זקפה מלאה ואני מצליח לגמור אבל שיוצא לי לשכב עם מישהי יש גירוי התחלתי ובזמן שאני מגיע לחדירה הזקפה נחלשת ממש ואני לא מצליח להמשיך את הסקס כמו שהוא

שלום רון אם יש לך זקפה טובה באוננות, יכול להיות שעם בת זוג אתה במתח, דואג אם תהיה לך זקפה, ואז כמו הנבואה שמגשימה את עצמה- בגלל שאתה לא מרוכז בחוויה הזקפה יורדת. זו תופעה מוכרת ואנחנו מטפלים בזה כל הזמן. תפנה למרפאה מוסמכת לטיפול מיני דרך אתר איט״ם

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים