שבר בפין?

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

19/02/2016 | 18:13 | מאת: אורי

שלום, אני בן 25 בריא באופן כללי. היום באמצע אוננת שמעתי קליק באיבר המין בחיבור שבין איבר במין לבין בגוף. בהתחלה שמעתי קליק בצד שמאל של החיבור ולא מכן בצד ימין(ממש שנייה אחרי שנייה). חשוב לי לציין שהקליקים לא היו חזקים הקליק בצד שמאל היה כמו קליק שמשתחרר באצבעות ו השמאלי חלש יותר. לפי מה שאני רואה אין נפיחות או שטפי דם באזור. מה שהלחיץ אותי זה שלאחר הרעש המשכתי לאונן ואחרי הגמירה היה הוא נהיה רפוי והיה קצת קשה להעמיד אותו שוב. חשתי מעט כאב (יכול להיות פסיכולוגי?) ואיבר המין עמד לאחר 2-3 דקות שוב אוננתי שוב עד גמירה. הזיקפה הייתה מלאה, מה שכן הוא הגיעה לזיקפה מלאה ולאחר מכן התקפה במהירות ואז שוב עמד ואז שוב התרפה מעט. האם יכול.להיות שמדובר שבשבר פין? לדעתך האם כדאי לפנות למיון או להמתין עם זה מעט? האם יכול להיות שבר פין ללא שטף דם? והאם יכול להיות שיש שטף דם פנימי שאני לא רואה? תודה

זה לא שבר בפין... שבר פין זה אירוע דרמטי, כואב מאוד ומלווה בנפיחות ואודם של הפין באזור ה"שבר" ופגיעה ביכולת להגיע לזקפה. פרט לקנאק אין בסיפור שלך שום חשד לשבר בפין. קנאק יכול להיות סתם... קנאק.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים