האם נורמלי???

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

07/06/2004 | 14:36 | מאת: דולי

אני בת 27 ובעלי בן 30. נשואים שנה וחצי. לפני החתונה המין היה לוהט ועשינו את זה בכל פינה אפשרית. מיד לאחר החתונה שנינו נרגענו ואף התקררנו והתדירות ירדה מאד. היום לפעמים עוברים 2-3 שבועות בלי מגע מיני. יודגש שזה הדדי ושנינו לא מתלוננים על כך. הבעיה שכל אחד אחד מרגיש שהוא כבר לא מושך את השני ובכלל, יש לי תמיד הרגשה שכולם עושים את זה יותר מאיתנו ושכנראה זה מעיד על בעיה ביחסים שלנו. האם זה סביר , והאם לידיעתך יש עוד זוגות כמונו שפשוט מסתפקים במינון נמוך בגיל זה ? (יצוין שהקשר בינינו טוב בד"כ)

10/06/2004 | 10:07 | מאת: ד"ר רן לין

בטח שכן - וזה דבר מאוד אופייני לזוגות צעירים - בייחוד כשיהיו לכם ילדים קטנים. אני בטוח שאתם אוהבים אחד את השני ובזמן שאתם מוצאים אותו - הכל תקין. אז - בלי להרגיש כאילו אתם לא בסדר או משהו כזה

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים