האם נטייה מינית היא בחירה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

29/08/2021 | 16:05 | מאת: ט

שלום האם נטייה מינית היא מולדת או יכולה להיות בחירה פשוט כל החיים הבאתי בנות והייתי חרמן אליהם ועכשיו ההפך זה אפשרי שאני כל הזמן חושב על בנים אני הופך להומו או שזה מולד

דיון ארוך שנים. לדעתי המקצועית, מדובר במשהו מולד . היו גם סיפורים בהם ניסו להוכיח שהגורם החינוכי, חברתי וכד' משפיע (חפש בגוגל הסיפור המדהים על דיוויד רימר) ולא נמצא שכך. עם זאת, נטיה מינית אינה דיכוטומית (כלומר, אינה שחור - לבן). יש אפשרות לפלואידיות ממש כמו שאתה מתאר. עוד קינסי בשנות ה- 40 של המאה הקודמת תיאר סולם נטייה של 0-6 . אתה לא הופך להומו, אלא שיש לך יכולת להנות משני העולמות. אז תהנה מהם.

31/08/2021 | 18:42 | מאת: ט

האם אתה חושב שאדם שהיה בחיים סטרייט ואהב בנות יכול להפוך להומו ?

זה לא כל כך פשטני כפי שאתה מציג. אנסח זאת אחרת, אדם שחי אורח חיים סטרייטי בהחלט יכול גם להתנסות בחוויות הומוסקסואליות במסגרת גיבוש המסע לגילוי נטייתו העצמית.

13/10/2021 | 08:18 | מאת: ט

אז אתה אומר שאי אפשר להפוך להומו ככה סתם וזה בכלל לא אפשרי ?

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים