כאב בחזה במהלך גמירה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

12/01/2016 | 18:13 | מאת: י

כשאני גומר אני חווה כאב בצד שמאל של החזה. התופעה הזו מתרחשת במגירה שניה אבל לפעמים גם בראשונה (באותו המשכל/ אוננות). עשיתי בדיקת אקו לב, אקג ומאמץ והכל יצא תקין. הכאב קיים כבר קרוב לחצי שנה ואני פשוט מתבייש לפנות לרופא (ואני גם לא יודע איזה סוג רופא אני צריך). אני בן 22, חייל קרבי, וכל פעם שאני מאונן/ שוכב עם חברה שלי אני מת מפחד שזה יקרה. תודה על הזערה, אני כבר לא יודע מה לעשות..

הכי חשוב לשלול בעיה בלב ואת זה עשית. לאור גילך והעובדה ששללת בעיה בלב ובייחוד שזה קורה בעיקר בגמירה שניה (אך לא ראשונה) - אין כלל מקום לפחד ו/או דאגה! ייתכן והמקור הוא בשריר או בתנוחה, אך בכל מקרה זה לא משהו מסוכן שצריך להלחיץ אותך. נסה לקחת כדור נגד כאבים לפני יחסי המין על מנת להפחית את הכאב ונסה להתרכז בהנאה שבאקט ולא בפחד ובציפייה לכאב שמופיע.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים