מחלת פיירוני ושפיכה מהירה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

23/08/2021 | 21:42 | מאת: מייקל

אני גבר בריא בן 49, לפני שלוש שנים חליתי בעקמת הפין וירידה בחשק המיני ( לא מצליח להשאיר זקוף) ושפיכה מהירה. זה מאוד מתסכל ולכן לקחת מירשם ל Tadam אבל זה גורם לי לדפיקות לב. האם ניתן ממכלול הדברים לטפל בצורה אלטרנטיבית ( יש לציין כי אני מסוגל לקיים חדירה באופן מוצלח)

אתה מתאר מגוון בעיות: עקמת הפין ירידה בחשק המיני שפיכה מהירה בעיה בזקפה אתה נוטל טאדם - תרופה לשיפור הזקפה ואכן התרופה מאפשרת לך לקיים חדירה באופן מוצלח. שפיכה מהירה - יש צורך בטיפול סקסולוגי על מנת ללמוד לשלוט על תזמון השפיכה. עקמת הפין - יש להיות במעקב אורולוגי - אם העקמת במידה כזו שמאפשרת חדירה מוצלחת (כפי שאתה מתאר), אינה כואבת ואינה מתקדמת. מספיק מעקב בלבד. בשל המכלול שאתה מתאר מציע שתגיע להתייעצות במרפאה שעוסקת בבריאות מינית וטיפול מיני.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים