חשק מיני ירוד, קושי בהגעה ושמירה על זקפה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

19/08/2021 | 19:44 | מאת: גל

בן 28 רקע של חרדות בשנים האחרונות ו-pstd קל מהצבא. מזה 6 שנים חווה ירידה שאמנם איטית והדרגתית בחשק וההנאה המינית אבל אני במצב שכבר בשנתיים האחרונות קשה יותר להגיע לזקפה ולשמור עליה במהלך קיום יחסי מין יש חוסר חשק מיני, חוסר חרמנות בצורה דרסטית לעימת העבר באוננות אני יכול לגמור ולהגיע לזקפה ביותר קלות אבל עדיין מרגיש שאני הרבה פחות נהנה ממין ביחס לעבר בעבר הרגשתי שזה הדבר הנעים ביותר ותמיד היה לי את הרצום והיכולת והיום לצערי אני מגיע למצב שכבר יש לי חרדה כאשר בת הזוג רוצה לעשות ולי אין כל כך חשק. רוצה מאוד לחזור להיות עם חשק מיני יציב ובריא וזקפה נורמלית הפסקתי לחלוטין לצרוך פרונו בשנתיים וחצי האחרונות עברתי לתזונה טבעונית לפני כחמש שנים תוצאות בדיקות דם תקינות לכל אורך השנים עושה מדיטציות ויוגה על בסיס קבוע בשניפ האחרונות אני נגד תרופות ובעד טיפול טבעי ולתת לגוף את התנאים הנכונים לריפוי ההנחה שלי שזו בעיה רגשית שנובעת מחוסר ריכוז וסטרס שהולך וחוזר יצאתי מזוגיות ארוכה לפני שנתיים ושהיתי בדיכאון כשלושה חודשים בחודשים האחרונים עם בת זוג חדשה והמין הוא חדש ומרגש וטוב יותר מבעבר אבל עדיין כפי שתיארתי בעיחת הזקפה והחשק מגיעות ימפריעות ורק מעמיקות את החרדה מלקייפ יחסים ושזה יקרה שוב תודה

ברור מאורך שאלתך שלא ניתן לתת תשובה קצרה ו/או לטפל במסגרת פורום כזה. פה זה התייעצות בלבד וככזו אני מברך על המודעות הגבוהה שלך למיניותך. אכן ההנחה שלך שזו בעיה רגשית שנובעת מחוסר ריכוז וסטרס שהולך וחוזר היא מדויקת ביותר. זה מאוד מאפיין נפגעי PTSD - החשק שבא והולך, התנודתיות בזקפות, החרדה שמלווה קיום יחסי מין והירידה בחשק הנובעת מכך. מכלול של דברים שקשורים זה בזה. תרופות אינן הטיפול הראשוני לטעמי, אלא התייחסות למרכיב הנפשי/רגשי/מיני כמכלול. צריך לקטוע את כדור השלג שגדל כל פעם. גש למרפאה העוסקת בשיקום וטיפול מיני. תוכל להתחיל פרטני ובהמשך ועל פי רצונך לשתף את בת הזוג.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים