האם זיקפה לא מלאה יכולה לענג אישה?

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

13/08/2021 | 12:56 | מאת: שי

כידוע אנחנו לא מכונות יש ימים שעומד ברזל ויש ימים שעומד פחות טוב בת הזוג שלי הרבה פעמים טוענת שהיא גומרת גם שלא עומד לי חזק... מת לדעת אם זה אפשרי, אם יש פה משהי שיודעת על מה אני מדבר אני רוצה לדעת אם אפשרי להנות ולגמור גם שלא עומד חזק עד הסוף ... יש לציין שהאיבר בשיא שלו הוא 15 בערך זא שהוא לא עומד חזק הוא 12-13 רק... והיא לא הכי צרה האמת. האם אפשרי שבת הזוג תהנה גם שאין זיקפה חזקה? תודה

שלום שי התשובה היא כן. גם חברתך וגם אתה יכולים מאוד להנות וגם לגמור אם הזקפה לא מאוד חזקה. וחברתך יכולה גם לגמור בגרוי הדגדגן. וחשוב שתאמין לבת זוגך

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים