האם סטרטרה יכולה לפגוע בתפקוד המיני לאורך זמן

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

08/08/2021 | 14:19 | מאת: יהודה

שלום לפני חמי שנה לקחתי סטרטרה (אטומיקסטין ) ואני מרגיש חוסר חשק לתקופה ארוכה בעקבות הפסקתי האם התרופה יכולה לעשות נזק קבוע בנושא המיניות

מדובר בתרופה לטיפול בהפרעת קשב בריכוז. היא אינה פוגעת בתפקוד המיני ואינה עשוייה לגרום נזק קבוע בתחום זה.\ חוסר חשק עשוי להיגרם מסיבות רבות. מציע שתפנה לבירור במסגרת מרפאה לשיקום וטיפול מיני.

24/08/2021 | 11:11 | מאת: יהודה

אז למה אומרים שזה עושה ירידה בתפקוד המיני ואפילו אני הרגשתי

להפרעת הקשב שלך קשר לתפקוד מיני לקוי. חוזר על הצעתי לפנות לאבחון - בו ייתכן ויתאימו לך טיפול מיני לצורך שיפור שביעות הרצון שלך ממיניות.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים