שימוש בקרם השהייה אמלה / סטאד

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

05/08/2021 | 16:27 | מאת: דניאל

היי מבחינה תפעולית תהיה לי בעיה להשתמש בספריי .. ( לא חשוב הסיבה כרגע) לכן מחפש קרם שיהיה לי קל לקחת כמות קטנה ממנו לאן שצריך ולהשתמש. יש לי 2 שאלות קודם כל האם משחת אמלה היא עוזרת ומיועדת לאלחוש איבר המין? כי אם לא איך אדע כמה למרוח? ( למוצר שמיועד יהיו הוראות ) השאלה השנייה - הפחד שהיא תרגיש ! האם מגבון למשל יועיל בהסרת החומר? האם יש עוד מוצר שהוא משחה מומלץ? תודה

שלום דניאל קרמים להשהיה לא מומלצים לטיפול בשפיכה מהירה. אלחוש מפחית תחושתיות והנאה. המטרה שתלמד להחליט ברוב הפעמים על עיתוי הגמירה, שיכול להשתנות מדי פעם לפי רצונך ולפי רצון בת זוגך. בטיפול מיני מוסמך על ידי מטפלים מוסמכים או במרפאות המוסמכות לטיפול מיני ( אתר איט״ם) תלמד על יד הכוונה ותרגול בבית, באוננות וגם עם בת הזוג, איך להיות ברמות שונות של ריגוש ואיך לשלוט בשפיכה. וכל זה לא על ידי הפחתת ההנאה אלא תוך הנאה וריכוז בהנאה

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים