בתסביך על הגודל שליי

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

04/08/2021 | 12:37 | מאת: אלעד

לאחרונה אני עם פרטנרית שאני די יודע שלקודם שלה היה ענק.. למען האמת גם החדירה אליה יחסית יחסית קלה ( היא גם ממש רטובה אבל מדבר על רוחב הנרתיק שלה). בקיצור בזמן הסקס יש כימיה מטורפת יש היא מרטיבה בטירוף וזה נראה שמאוד נהנת.. למרות כל זה כל הקטע שאני יודע שלקןדם היה ענק מאוד מפריע לי ( יש לי 15 אורך 12 וקצת היקף) שמתי גם לב שהיא מכווצת את שרירי ריצפת האגן בזמן שאני חודר... זה ממש מבאס ... גם בזמן הסקס תמיד מרימה ממש את הרגליים ( שזה טוב לחדירה עמוקה..) בקיצור לדעתכם היא חושבת שיש לי קטן? האם כולן מכווצות? אני באמת לא זוכר מהקודמות כי לא היה לי תסביך גודל לעולם... זה חדש לי מתסכל והשאלה אם מה שאני מספר פה זה באמת כי היא חושבת שיש לי קטן? הכיווץ... הפתיחת רגליים.... החדירה הקלה יחסית.. אשמח לשמוע דעות מידע ונסיון

שלום אלעד יש לך חוויות מיניות נהדרות עם הפרטנרית שלך, ונראה שאתה מקלקל אותן בראש שלך על ידי השוואות מיותרות וחרדות מיותרות לגבי מה היא חושבת וחווה בלי לשאול אותה. ההנאה המינית לא מבוססת על תחרותיות והשגיות, אלא על החיבור הרגשי והמיני ספציפית עם בת הזוג הזו. אל תעסוק בראש בגודל איבר המין של החבר הקודם שלה, ואם אתה רוצה לדעת איך היא נהנית איתך ומה בא לכם לעשות כדי להנות יותר תשוחח איתה. אתה יכול גם להתיעץ טלפונית עם ״ דלת פתוחה״ 03-5101511-2

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים