זקפה בסיטואציות לא מתאימות.

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

28/07/2021 | 09:11 | מאת: זקפה בקלות

הי בן 20. אני מקבל זקפה מאוד בקלות, זה יכול להגיע למצב שחיבוק ארוך עם ידידה, או אפילו לשמוע את הקול של חברה שלי גורם לי לזקפה. זה מאוד מביך וגורם לאי נעימות הרבה פעמים, אני מוצא את עצמי מתעסק בלהסתיר את זה לעיתים קרובות וזה מאוד מתסכל. יש מה לעשות בעניין?

הזקפות הספונטניות שלך הן טבעיות, וחשוב שלא תתבייש או תהיה מובך. אם אתה חווה זקפה זה לא אומר שאחרים רואים את זה. תלבש מכנסיים פחות צמודים וכל מה שקורה לך זה פרטי שלך. אתה יכול להתיעץ עם ״ דלת פתוחה״ 03-5101511-2

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים