אי זקפה כבר כשבוע אחרי שתיית אלכוהול

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

26/07/2021 | 11:35 | מאת: איגור

אני סובל מאי זקפה כבר כשבוע, כנראה בגלל שתיית אלכוהול ששתיתי בארוע. יום למחרת האיבר הפך לרפוי מאוד קצת קר ומכווץ, כמעט ללא תחושה..אחרי 4 ימים האיבר קצת השתחרר.יש תחושתיות ...אבל אין חשק מיני או זקפה בכלל, גם לא בבוקר.. לא קרה לי מעולם כזה דבר. אני בו 43 האם עליי ללכת לאורולוג? או שהגוף יתאושש לבד מהעודף שתייה?

תדווח מה קורה היום, כעשרה ימים אחרי... מאמין שהתאוששת לחלוטין. אכן, שתיה מאוד מרובה עשויה לפגוע בתפקוד המיני.

06/08/2021 | 07:52 | מאת: איגור

יש חזרה לשגרה לא מלאה..יש זקפה קצת חלשה. יצא לי עודך טסטוטרטון 28 ערך..שער הערכים תקינים

06/08/2021 | 18:00 | מאת: איגור

הבעיה שהייתה לי זיקפה בעבר כשהשלפוחית הייתה מלאה..וגם זיקפת בוקר..מה שאין כרגע יש זקפה כשאני מנסה להתרכז, והשפיכה גם קצת קשה..

ערך הטסטוסטרון שלך מצויין. התופעות שאתה מתאר קשורות למרכיב רגשי. אם זה ממשיך להטריד אותך גש להתייעצות ואולי גם לטיפול במרפאה לשיקום וטיפול מיני. אם אין זקפה וקושי לשפוך כשאתה מנסה להתרכז, זה בגלל שאתה מנסה להתרכז :) הנבואה שמגשימה את עצמה.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים