תיקון טעות.ממוצע זה לא חציון

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

06/06/2004 | 03:47 | מאת: עמית

בעמוד 10 בקשר לשאלה של רוני "גבר עם קטן" הוא אמר שיש לו 13 ס"מ,וענית לו שזה הממוצע ולכן יש 49% מעליו ו-49% מתחתיו, זו הגדרה של חציון (50 %מעליו ו- 50%מתחתיו) ליתר דיוק.בהנחת התפלגות נורמלית/פעמון זה גם חציון וגם ממוצע. הרי אם יש גבר עם 19 ס"מ ועל כל אחד כזה יש 6 בחורים עם 12 ס"מ אז הממוצע של כל ה-7 יחד הוא 13, והחציון הוא 12. שאלתי:האם התפלגות גודל הפין היא נורמלית/פעמון או התפלגות בעלת זנב כמו הדוגמה שנתתי? או האם על כל אחד שיש לו 19 יש אחד שיש לו 7 ס"מ כדי לשמור על ממוצע 13 ואז זו התפלגות פעמון השאלה חשובה כי בדרך כלל בחור עם גדול יתרברב בזה ויחשוף זאת ויגרום רגשי נחיתות לכל אלה עם ה-12-14, שיחשבו שיש להם קטן, כי אלה עם ה--14-12 יתביישו לחשוף ולהגיד זאת,כי הבחור שיש לו 12-14 לא מכיר מישהו שאומר וחושף 12-14

06/06/2004 | 15:23 | מאת: ד"ר רן לין

בדיוק כפי שאתה מתאר את הממוצע זה ככה כפי שאתה מתאר. אבל - אתה צריך לזכור - שמדוב בממוצע עולמי - ויש גזעיים שלמים בעולם עם אבר מין קטן של 7-10 סמ בזקפה

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים