האם יש כזה דבר pssd ?

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

17/07/2021 | 19:12 | מאת: דוד

קראתי שיש תופעה של אחרי שאנשים לוקחים את הנוגדי דיכאון שהתפקוד המיני לא חוזר להם הוא שהוא חוזר להם אחרי שלוש שנים האם זה אפשרי ?

אכן יש תופעה כזו והשם שלה בכותרת. יש מידע רב באינטרנט. תופעות הלוואי נשארות גם שנים לאחר שמפסיקים לקחת את התרופה. עם זאת, בלי לחץ. שכיחות התופעה בין נוטלי התרופה הוא נמוך מאוד.

25/07/2021 | 09:58 | מאת: דוד

קודם כל תודה השאלה היא עד כמה נמוך נמוך בטווח של נדיר ? והאם זה הפיך ?

זה לא משנה עד כמה נמוך, אם יש לך את זה אז זה 100%. זה הפיך אך כיום יש דיווחים על צורך בטיפול (בעיקר רגשי קוגטיבי) כחלק מתהליך ההחלמה.

08/08/2021 | 13:32 | מאת: דוד

האם טיפול מיני זה גם נחשב?

טיפול מיני נחשב מאוד, אך יש לוודא שמדובר במטפל בעל הסמכה ותעודות כי יש המון שרלטנים ושרלטניות בתחום. לצערי.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים