בעיה תפקודית בפעילות מינית

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

14/07/2021 | 12:20 | מאת: yossi1

עברתי ניתוח ערמומית לפני מספר שנים, בעת המגע המיני יש לי רגישות מאוד גבוהה בעטרה עד לכאב, אשר גורמת לי להפסיק את פעילות וכמובן אני לא מגיע לאורגזמה ולשפיכה. תודה מראש על העזרה.

כאב מצביע על קיומה של בעיה. לא בטוח שזה קשור לניתוח הערמונית. גם לא ציינת אם הכאב מופיע מאז. כמו כן לא ברור אם הוא קיים רק בעת מגע מיני או גם באוננות. בכל אופן - בשל העובדה שכאב מצביע על קיומה של בעיה אני מציע שתיגש לבירור אורולוגי - רצוי אצל אורולוג/ית עם הכשרה בבריאות מינית.

18/07/2021 | 21:00 | מאת: yossi1

תודה על תשובתך. הבעיה החלה מאז הניתוח, במגע מיני, אני לא מאונן כך שאיני יכול לענות על כך. האם תוכל להמליץ על רופא מתאים?

כדאי שתחפש ברשימת האורולוגים באתר של היל"ם - החברה הישראלית לבריאות מינית

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים