גמירה מהתרגשות בלי אורגסמה ובלי מודעות

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

11/07/2021 | 11:28 | מאת: גדי

שלום רב לאחרונה קרה לי שנפגשתי עם בחורה בסיטואציה אינטימית והתרגשתי?, ולפני זה פלטתי כמה טיפות מהאיבר מין, שאני לא יודע מהן. אם זה זרע או משהו אחר. בסיטואציה עצמה הרגשתי דיי מרוקן ולא השגתי זיקפה יציבה. כאילו כבר גמרתי לא ברור לי אם זה פסיכולוגי וחרדת ביצוע או באמת פלטתי השאלה שאני בא לשאול: האם תיתכן גמירה לא רצונית בלי אוננות?, בלי מגע באיבר ובלי תחושת אורגזמה?? (אולי גם בלי זיקפה) יתכן שלמעשה גמרתי? כלומר יתכן שאדם יתרגש, יפלוט טיפות ובכך יגמור?

אתה מתאר חרדה רבה ולצידה עוררות עזה בעת מפגש מיני. הטיפות אותן אתה מתאר הן תגובה טבעית של הגוף בעת עוררות גבוהה - זו לא גמירה וזה לא זרע. זה נוזל מקדים המופרש מבלוטות מיוחדות ישירות אל צינור השתן. קוראים לזה פרה-קאם (PRECUM). בגמירה עצמה יוצא זרע עם נוזלים רבים והיא מלווה בתחושה ברורה ונעימה של אורגזמה.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים