פנטזיות מיניות ללא מין עם חדירה - לפרופ חרותי

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

11/07/2021 | 11:25 | מאת: דימה

היי אני בן 28 מאז ומתמיד כשאני באוננות אני לא מפנטז על מין עם חדירה אלא יותר על כל מיני פטישים וסיטואציות, כמו הצלפןת בישבן, עירום, מדיקל פטיש ועוד האם זה תקין? עד כמה זה נפוץ? תוכל לתת באופן גס הערכה אפידמיולוגית באחוזים, אם מדובר על אחד מכל 500 איש או אחד מכל 100 איש? או 2% מהאוכלוסיה.... כמובן באומדן, לא חייב לדייק :)

מה שתיארת בהחלט תקין - כי פנזיה היא משהו פרטי, שלך ורק שלך. מה שאתה מתאר הוא גם פנטזיה די נפוצה - נושא של שליטה. הרבה יותר מאותם 2% שתיארת - אם כי לא ניתן לתת מספרים מדוייקים. זה תלוי בגיל, תרבות, פתיחות ועוד.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים