איבוד זיקפה אחרי ג'קוזי

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

05/07/2021 | 17:22 | מאת: רונן

היי נתקלתי בתופעה מוזרה כשאני עם בחורות במצב אינטימי, בהתחלה יש זיקפה סבבה לאחר מכן נכנסים לג'קוזי ...ואחרי הג'קוסי הזיקפה נעלמת ואני ממש מתקשה עד לא מצליח להשיג זיקפה מרגיש לעיתים תחושה כאילו גמרתי, ולא ידוע לי שגמרתי. לא היתה שום אורגזמה. האם יש הסבר לתופעה הזאת?! מה בג'קוזי גורם לזיקפה להיעלם?

אני לא חושב שזה הג'קוזי, אלא הסיטואציה שקצת מלחיצה אותך (אפילו עם זה בתת מודע). לא בטוח שאתה גומר, או שמא זה טרום גמירה (טיפות סיכה הנקראות פרה-קאם). גמירה מלווה באורגזמה (אותה תחושת עונג עילאית שבגללה אתה בכלל עושה זאת... ). תמשיך להנות, כולל בג'קוזי. תתמקד בהנאה, לא בזקפה ואיכותה.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים