פנטזיות מיניות ללא מין עם חדירה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

04/07/2021 | 00:46 | מאת: דימה

היי אני בן 28 מאז ומתמיד כשאני באוננות אני לא מפנטז על מין עם חדירה אלא יותר על כל מיני פטישים וסיטואציות, כמו הצלפןת בישבן, עירום, מדיקל פטיש ועוד האם זה תקין? עד כמה זה נפוץ? תוכל לתת באופן גס הערכה אפידמיולוגית באחוזים, אם מדובר על אחד מכל 500 איש או אחד מכל 100 איש? או 2% מהאוכלוסיה.... כמובן באומדן, לא חייב לדייק :)

שלום רב לגבי פנטזיות בזמן אוננות או בזמן אחר, הפנטזיות של אנשים מאוד מגוונות. לעיתים קרובות מפנטזים על התנהגויות מיניות שאין רצון לממש. כדאי שתכתוב מה מטריד אותך, ואם אתה רוצה להתייעץ תפנה למטפל מיני מוסמך עם רקע בעבודה סוציאלית קלינית או פסיכולוגיה קלינית דרך אתר איט”ם

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים