התנוחה המסיונריייייתתת

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

24/06/2021 | 22:32 | מאת: חי

אניייי ובת זוגתי כבר שנתיים יחד ומקיימים יחסי מין די הרבה . בכול תנוחה עומד לי וברגע שזה מגיע לתנוחה מיסיונרית לא עומד לי

ברור לך שאין לך שום בעיה פיזיולוגית, אלא בעיה עם התנוחה. משהו פסיכולוגי וברגע שאתה מנסה תנוחה זו, התת מודע שלך נותן הוראה לאיבר ליפול... אז תמנע מתנוחה מיסיונרית ותתמקד בעשרות התנוחות האחרות שכנראה מגרות אותך יותר ומזקיפות לך יותר. ובכלל רצוי שתלמד להתמקד בהנאה שלך ולא באיכות הזקפה :) תהנו!!

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים