שימוש בחומרים בכדי להגעה לזיקפה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

05/10/2015 | 21:48 | מאת: oren

שלום רב, אני בן 28 , בריא ,בעל משיכה מינית לגברים ובעל משיכה מינית נמוכה אל נשים. אני נמצא "בארון" ואינני מתכוון לממש את נטייתי המינית ולחיות כהומוסקסואל מוצהר. לאחרונה הכרתי מישהי ונראה שהשלב בו נקיים יחסי מין מתקרב (מעולם לא קיימתי יחסי מין עם אישה), אני מאוד חושש שמא לא אצליח להגיע לעוררות מינית. ברור לי שקיים פה גם רקע חרדתי אך לצערי אין לי יכולת כלכלית לממן טיפול מיני . שאלתי היא , האם במצב כזה מוצרים שמסייעים להגיע לזקפה יכולים לעזור לי (ויאגרה, טיפות חשק וכו'...) ? ואם כן איזה מוצר הוא הכי מומלץ לשימוש? תודה מראש.

אתייחס רק לשאלתך הנקודתית, אם כי לרקע השלכה משמעותית ועקרונית. תרופות עשויות לשפר את רמת הזקפה. רק תרופות מרשם שניתן לקבל דרך רופא (ויאגרה, לויטרה, סיאליס, תרים). אין כזה דבר טיפות חשק ולא כדאי להתפתות לכל מיני פרסומים על תוספים טבעיים דוגמת גברא, וירמקס וסיפוקית...). חשוב מאוד להתייחס לנושא הדחקת הנטייה והתייחסות לחרדה.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים