רעידות לפני אינטימיות

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

18/06/2021 | 15:23 | מאת: שימי

שלום קראתי בפורום שאלה מסוימת של בחור שיש לו רעידות לפני סקס , וסקסלוג מסוים כתב שזה יכול לנבוע מפני עוררות מינית גבוהה ויכול גם לנבוע מלחץ והתרגשות, שאלתי היא האם זאת תופעה שחולפת עם הזמן? אני אמנם עדיין לא שכבתי אך היה לי כמה וכמה פעמים רעידות ממש חזקות בזמנים אינטימיים עם בחורה, (לפני מגע בכלל). חשבתי שזה נובע מפני לחץ והתרגשות ולכן אני מאמין שזה יעבור עם הזמן ,אך שהקסולוג כתב שזה יכול לנבוע מפני עוררות מינית גבוהה, אני לא כזה מבין, האם יתכן שזה לא יחלוף בהמשך?

לא מכיר את אותו בחור עליו קבעת ואת הסיבה והגורמים לאותו רעד. אם מדובר במקור שהוא לחץ והתרגשות (שזו הסיבה השכיחה), הרי שזה הולך ופחות במקביל לירידת סף ההתרגשות.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים