זרע מאד מימי אחרי אנטיביוטקיה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

15/06/2021 | 22:16 | מאת: יוני

שלום אובחנתי עם דלקת בשתן + גנוריאה וקיבלתי דוקסילין +צפרודקס + איזה אנטיביוטיקה בזריקה חד פעמית שמתי לב שמאז סוף הטיפול הזרע שלי יוצא שקוף ומימי . זה נורמלי? יכול להיות שצריך בדיקה חוזרת? יכול להיות שזה משהו אחר? תודה מראש.

קודם כל כדאי לעשות בדיקה חוזרת בסיום הטיפול, על מנת לבדוק יעילותו ולראות שהתרבית שלילית. עם זאת, לא נראה שהעובדה שהזרע שקוף ומיימי קשורה - המרקם, הצבע, הריח ואפילו הטעם של הזרע משתנים בהתאם לגורמים רבים, כולל פעילות גופנית, זמן מהפעם הקודמת, תזונה ועוד. אין לכך משמעות או קשר לזיהום שעברת. ואין לך מה לדאוג מזרע שקוף ומיימי.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים