קושי בהגעה לזקפה למטרת חדירה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

21/05/2021 | 02:07 | מאת: ד

שלום, אני בשנות ה30 לחיי. ואני לא מצליח להגיע לזקפה מספקת לקיום חדירה או ליחסי מין אוראליים. גם כאשר אני מגיע לזקפה אני מאבד אותה במהלך החדירה לרוב. אני לא בטוח אם מדובר בבעיה פיזיולוגית, משום שאין לי כל כך חשק לקיום יחסים כאלה בין כה וכה. אני מעוניין בעיקר ביחסים סדו-מזוכיסטיים המערבים השפלה וכאב, הפנטזיות שלי אינן כוללות מיניות "סטנדרטית" כמו חדירה או מין רואלי. הדבר מקשה עלי מאד במציאת זוגיות וקיום חיי מין מספקים. הייתי שמח להבין אילו פתרונות/טיפולים יש לבעיות אלו? ועד כמה הם מוצלחים?

שלום לך אמנם איבר המין העיקרי הוא המח, אז בהחלט יכול להיות שאתה לא מתעורר מינית כולל זקפה בגלל שאתה לא באוירה מתאימה בראש. אני מציעה שתפנה למרפאה מוסמכת לטיפול מיני דרך אתר איט״ם לאבחון וטיפול אצל צוות רב מקצועי לפי הצורך

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים