האם ירידה בחשק המיני חולפת

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

16/05/2021 | 15:42 | מאת: י

שלום אני בן 20 במשך 14 שנה לקחתי קונצרטה הפסקתי לפני שנה הפסקה היתה טובה והפסקתי במשך 6 חודשים באוקטובר התחלתי לקחת סטרטרה במינון 25 ואחר כך 40 במשך שלושה חודשים לקחתי והפסקתי לפני חמישה חודשים עקב בעיות בתפקוד המיני שלא היו לי לפני כמו אין אונות ירידה בחשק המיני כאבים בזיקפה היעדר פנזטזיות אני עדיין מרגיש את אותן תופעות והחשק לא חזר כמו שהוא היה אני ממש פוחד שזה יהיה לנצח האם התופעות האלה חולפת או אצטרך להתמודד כל החיים או שזה עבר ופסיכולוגי והאם התופעות האלה באופן כללי עוברות אחרי הפסקת תרופות ?

16/05/2021 | 15:50 | מאת: י

האמת תיקון במשך 3 חודשים לקחתי

תופעות הלוואי שתיארת חולפות תוך פחות ממספר שבועות. אם למרות הפסקה של כ- 3-5 חודשים עדיין אתה סובל מכל אותן הפרעות חשוב מאוד שתפנה לאבחון בתחום הטיפול המיני ע"י מומחה בבריאות מינית (גוף / רפואה) וסקסולוגיה (נפש). ייתכן וזה לא בהכרח רק תופעות לוואי - כדאי לדעת מה המשקל הגופני, מה הפסיכולוגי וכיצד להתמודד.

06/06/2021 | 12:41 | מאת: י

המשקל שלי 80 גובה 79 יש לי ocd קל וחרדות בדרך כלל בריא ועוד שאלה התחלתי לקחת אומגה 3 האם זה עוזר ? וקראתי על תופעה באינטרנט שנקראת pssd האם זה נכון לגבי תרופה זו? וזה אמיתי?

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים