חשק מיני ירוד בן 22.

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

05/05/2021 | 03:57 | מאת: li

היי אני בן 22 כבר שנים עם חשק מיני ירוד בחודשים האחרונים התחלתי בירור, בבדיקות דם טסטוסטרון היה נמוך יחסית לגיל (9.5) רופאת אנדוקרינולוגית המליצה על serpafar 50mg יום כן יום לא. בנוסף לוקח תוסף תזונה של אלטמן דקל ננסי,ליקופן ואבץ. כיום, חודש וחצי לאחר התחלת הטיפול התרופתי הטסטוסטרון עלה ל37.7. החשק המיני לא השתפר אפילו לא במעט, מה יכול להיות? ממה זה יכול לנבוע? מה אפשר לעשות? תודה

הירידה בחשק המיני שלך אינה קשורה כלל וכלל לרמת טסטוסטרון. הסיבה היא פסיכו-סקסואלית. גש לאבחון על מנת לבנות תוכנית טיפול שתהיה מכוונת למקור רגשי.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים