הבדלים בין סוגי סילדנאפיל

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

04/08/2015 | 16:50 | מאת: משה

שלום רב. יצא לי להשתמש בויאגרה, סיאליס,תרים,זאוס ולויטרה. כולן במרשם רופא ובמינון הגבוה 100 מ"ג. ידוע לי שישנם גם תרופות אחרות המכילות את אותו חומר פעיל (סילדנאפיל). איזו תרופה הכי זולה במחיר פר כדור ? לאיזה תרופה יש הכי פחות תופעות לוואי שכיחות ? מנסיוני, זאוס ותרים זולות משמעותית מויאגרה. בשימוש בזאוס ותרים חוויתי מעט מאוד כאבי ראש יחסית לויאגרה.

רק ויאגרה, זאוס ותרים מכילות סילדנפיל. סיאליס מכילה טדלאפיל. לויטרה מכילה ורדנפיל. לגבי מחירים - תוכל לברר בבתי המרקחת. תופעות הלוואי אינדיבידואליות - התופעות השכיחות - כאב ראש, סומק, צרבת. תודה על ששיתפת מניסיונך ובהצלחה.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים