עזרה בסוגיה בתפקוד מיני אצלי

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

26/04/2021 | 23:53 | מאת: אלון גבע

שלום רב, בשנים האחרונות אוננתי הרבה בשכיבה על הבטן במיטה בעת צפייה בפורנו. לפני כמה ימים חשתי כאב קל באזור האשכים תוך כדי אוננות ושמתי לב שהאשך הימני שלי גבוה מהאשך השמאלי ומאז השפיכה נהייתה יותר דלילה וחש קצת "כבד" באזור האשכים (אני לא יודע אם המיקום של האשך הימני היה גבוה יותר כבר מלכתחילה לפני האירוע). האם לפי הפירוט חוויתי תסביך אשך כתוצאה מהאוננות בשכיבה על הבטן תוך מתן לחץ על האשכים? יכול להיות שהדילול של השפיכה נוצר מאפקט פסיכולוגי שלילי כתוצאה מהמצב?

אצל כולם האשכים אינם באותו גובה. אם היו באותו גובה היו מתנגשים ופוגעים זה בזה. אין לך תסביב אשך, כי זו תופעה כואבת מאוד. לגבי צמיגות השפיכה - המרקם, כולל מידת הצמיגות / דלילות משתנה בין פליטה לפליטה. אם יש לך כאב, חום, אודם מקומי או תופעות אחרות - פנה לבדיקה.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים