אביזר מין ............................

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

26/04/2021 | 17:26 | מאת: סובל

היי, אני מעוניין לקנות אביזר מין כדי לתרגל את הזיקפה שלי ללא מתח שיוצר אצלי חרדת ביצוע בסקס אמיתי. אציין כי בעת ביצוע יחסי מין, אני חסום מבחינה מחשבתית, ולא מצליח להיות מגורה מהאישה. לכן לא מקבל זיקפה. אני מחפש אביזר מין מומלץ של ישבן נשי, כאשר הוא מקובע לקרקע, ולא זז. אני רוצה להרגיש נוחות מלאה כדי שארגיש את הגירוי. קיים אביזר כזה שהוא מקובע? אם כן, היכן ניתן להשיג? ושאלה נוספת.. האם זה יפתור לי את בעיית הזיקפה כאשר בהמשך אבצע סקס אמיתי? אודה מאוד לעזרה בנושא.

שלום לך אני חושבת שכוון הטיפול שבחרת בעזרת אביזר מין לא מתאים. כשיש חרדת ביצוע או קשיים אחרים בקיום יחסי מין, יש לנו כלים לעזור לך . תפנה למטפל מיני מוסמך או מרפאה מוסמכת דרך אתר איט״ם. בינתיים יכול לעזור לך אם תאונן ברוגע ובריכוז, בלי פורנו ופנטזיות, ותשים לב לתחושות המשתנות בפין ובכל הגוף

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים