שאלה לפרופ' חרותי

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

20/04/2021 | 11:19 | מאת: דן כהן

אני בן 20 ורווק, מתקשה מאוד בלהכיר נשים. לא הייתי מעולם בזוגיות או במגע מיני עם אישה, ואני חושב שהבעיה היא במיומנויות חברתיות ובחרדה חברתית שאני סובל ממנה. יש לזה פתרון?

שלום לך, טוב שאתה פונה. אנחנו מטפלים בקושי ביצירת קשר זוגי ואינטימי ובחרדה חברתית. תפנה למטפל מיני מוסמך עם רקע בטיפול פסיכולוגי ( עובדים סוציאליים קלינים, פסיכולוגים קליניים) דרך אתר איט״ם, או לטיפול פסיכולוגי במסגרת אחרת

20/04/2021 | 17:44 | מאת: דן כהן

אבל מה ניתן לעשות בנוגע לזה? איך בדיוק הטיפול יתבצע? כמה זמן זה יקח? תודה

הפגישה הראשונה היא פגישת אבחון. מה שנקרא אינטייק. בפגישה זו ניתן לנסות לברר מה המקורות של בעייתך וגם לתת מענה לשאלות רבות כמו אלו שאתה שואל. הטיפול עצמו הוא בשיחות. קשה לדעת מראש כמה זמן זה ייקח, כי זה תלוי ביכולת שלך להתמיד, במידת המוטיבציה שלך לשנות ועוד.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים