הנושא: ההבדל בין אוננות ליחסי מין.

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

16/04/2021 | 13:41 | מאת: .

אני גבר שמאונן הרבה, אני בתול לא שוכב עם נשים, רציתי לשאול האם אוננות דומה התחושה ההרגשה מבחינה פיזית כמו לקיום יחסים? השפיכה דומה ההרגשה כמו כמו בקיום יחסים?

זה כמו לשאול אם לקפה יש טעם של תה, מבלי שטעמת את שניהם. עד שלא תנסה לא תדע. עם זאת, יש צורות אוננות וגם אביזרי מין שמדמים חדירה, כולל שימוש בחומרי סיכה. פיזית, זה עשוי להיות דומה. לגבי תחושת האורגזמה, גם היא יכולה להיות דומה, אך ברור שהסיטואציה והפן הרגשי מעצימים אותה. פן זה לא ניתן לחקות כיום.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים