ירידה בחשק המיני וזיקפה לא ממושכת

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

10/04/2021 | 18:14 | מאת: אבירם

שלום ד"ר אני בן 33 ובחצי שנה האחרונה מרגיש שהזיקפה שלי לא בשיא ואין לי יותר מידי חשק מיני. לפני כשבועיים קיימתי יחסי מין,לקח לי הרבה זמן להגיע לזיקפה והיא גם לא היתה מלאה ולאורך זמן..מה עלי לעשות?

בגילך וגם בהנחה שאתה בריא ואינך נוטל תרופות, סביר להניח שמקור הבעיה אינו גופני. עם זאת, הייתי ממליץ לך לפנות למרפאה שעוסקת בבריאות מינית על מנת לעבור בירור גופני ורגשי כדי למצוא את מקור הבעיה. בהתאם לסיבה ניתן לבנות תוכנית טיפול מתאימה.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים