מכה באשך ימין-ממש מפחד

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

05/04/2021 | 18:08 | מאת: אלעד

קיבלתי מכה לא חזקה מידי ולא חלשה מידי לאשך ימין, כמובן שהרגשתי את הכאב במיידית ולאחר כדקה לערך נרגע הכאב במהלך היום הרגשתי רגישות קלה באשך אינני רואה נפיחות או כאבים מיוחדים בעת המישוש ובנגיעה, אך עם זאת אני מפחד מנזק חלילה, ניסיתי להגיע לשפיכה אך לקח קצת זמן, אופן יציאת הזרע לא יצא כבעבר בצורה ירייתית וגם כמות הזרע הייתה פחותה משמעותית רציתי לדעת אם ניתן לייחס זאת למכה שקרתה שעות לפני או שלא, ובנוסף האם ישנה דרך 'ביתית' לבדוק אם הכל כשורה אשמח לתשובה

אם אין נפיחות, כאב, אודם או כל תופעה אחרת - לא ניתן לייחס את זאת למכה שקיבלת, אלא בעיקר לחרדה מסביב. גם האוננות שלך היתה בעצם לצורך בדיקה ולא מתוך רצון להנות ולהתענג.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים