מיתקשה מאוד להכיר נשים.

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

05/04/2021 | 12:27 | מאת: ...

אני גבר רווק שמיתקשה להכיר נשים מאוד, אני לא בזוגיות כרגע. יש לזה פתרון?

כתבת בקצרה מאוד את בעייתך, אך התשובה מורכבת בהרבה. לא ברור לי בן כמה אתה ומדוע אתה מתקשה להכיר נשים. האם היית בזוגיות? מה היה בעבר? האם הבעיה היא במיומנות חברתית? חרדה חברתית? יש הרבה סיבות בעטיין א/נשים חוששים מיצירת קשר. הפתרון נעוץ בקבלת טיפול וליווי מקצועי והולם - אשר מתחיל בהבנת שורש הבעיה וממשיך בטיפול עד יצירת הקשר, כולל במהלכו.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים