אין זקפה ו ושפיכה וחיי מין

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

04/04/2021 | 18:38 | מאת: יוסי

נוטל ציפרלקס 10 לפעמים יש קצת זיקפה ומיד הוא נופל ברגיל או בזמן חדירה בן 65 מה לעשות ואם זה הפיך ואפשר לחזור לזקפה חזרה וחיי מין רגילים עפ שפיכה

בהחלט אפשר לחזור לחיים מין מהנים ומענגים. האם פרט לציפרלקס יש עוד תרופות שאתה נוטל? האם יש מחלות נוספות? גם הציפרלקס וגם הסיבה בעטיה נוטלים אותו עשויים לגרום למצב אותו אתה מתאר. כדאי שתתייעץ עם מומחה בבריאות מינית על מנת לבדוק את הסיבות ולבנות תוכנית טיפול. תוכל לקבוע תור לפגישת אבחון - 054-8663333.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים