איבר מין שנפגע ממתיחה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

21/03/2021 | 00:44 | מאת: גיא

פרופסור חירותי היקר שלום. שמי גיא, בן 24. לפני כחצי שנה השתמשתי במכשיר האנדרו פינס ובוצעה מתיחה חזקה מדי שגרמה לנזק (שוחחנו על כך בסמוך לאירוע). הבעיות המהותיות שנוצרו מלבד זקפה לא מלאה שמתבטאת באורך והיקף ירודים הן: -עודף עור -צניחת אשכים (העור רך ולא מצליח להחזיק אותם למעלה כבעבר). -האיבר הפך לספוגי ורך (גם בעת זקפה) ומרקם העור השתנה - והכי חמור: התחושה באיבר מבסיס הפין ועד לכיפה (וגם בסביבתו באזור שיער הערווה ) נעלמה. - אציין במקרה וקיים קשר כלשהו: מאז יש צורך במתן שתן בתכיפות (כל 20 דקות) המלווה בכאבים עזים באזור הבטן התחתונה. זרם השתן חלש וגם הוא אינו מורגש ומהאיבר נפלט ריח עז של שתן. עוד אציין כי בוצעה בדיקה ע"י אורולוג לצינור השופכה שיצאה תקינה. אשמח שתתייחס לבעיות שצוינו לעיל. אלו בדיקות ניתן לבצע על מנת לאבחן את הבעיות הללו. בדגש על: -האם ניתן לבצע בדיקה של מידת הפגיעה בעצבים הפריפריים, האם הגוף יצליח לרפא את אותם עצבים בכוחות עצמו ובמידה ולא האם ניתן לרפא אותם לאחר תקופה כה ארוכה שחלפה ממועד הפגיעה? - מה לדעתך הסיבה לבעיות השתן שנוצרו מאז שכן צינור השופכה תקין. השערתי היא שמדובר בזיהום בדרכי השתן. אך אשמח לשמוע את חוות דעתך המקצועית. -באשר לעור שהפך לרך (מה שהוביל לצניחת אשכים) האם יתכן שהדבר יסתדר מעצמו? - הגוף המחילתי של הפין נעשה ספוגי ואינו קשיח האם מדובר במצב בלתי הפיך או שניתן לטפל בכך? -נעשה שימוש במשך חודש בסיאליס 5 מ"ג יומי. הוא תרם בצורה מזערית לחיזוק הזקפה מבחינת קשיחות האיבר והחישה אך אוסיף ואומר שהוא עדיין נשאר ספוגי במצב הזקוף והחישה מזערית ביותר. אשמח אם תוכל ליצור עמי קשר. טלפון מצורף תודה על המענה, ההקשבה והסיוע המקצועי. גיא.

אתה מתאר פגיעה מורכבת, אשר אינה מתאימה לבירור ומענה מקצועי הולם מעל גבי הפורום וכמובן גם לא ע"י שיחת טלפון. זה לא מהות הפורום. ניתן לעשות בדיקות מתאימות על מנת לברר מידת פגיעה עצבית. יש שאלות רבות שצריכות להשאל. תוכל לקבוע תור לפגישת התייעצות - 054-8663333

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים