עזרה בבקשה דוקטור

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

29/06/2015 | 17:54 | מאת: רוני

שלום דוקטור מזה כשנה קושי במתן שתן הפין מתנפח בעת מתן שתן כמו זקפה חלקית בנוסף קושי להגיע לזקפה פתאום ורידים בפין נראים בולטים לאחר שפיכה הבפין נשאר נפוח עם עיקום אך לא במצב זקפה פניתי לעשרות רופאים אני חושב שיש לי בעיה בזרימת הדם מהפין לאחר שפיכה הפין כאילו התעוות ממש מה אפשר לעשות

לגבי מתן שתן התייעץ עם נו ירו-אורולוג. ורידים בפין תמיד מתנפחים בעת עוררות מינית. זה נורמאלי. לאחר שפיכה הפין לא חייב להתרוקן מיד.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים