אוננות ויחסי אישות בעלי סובל מדכאון

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

02/03/2021 | 02:11 | מאת: שמרית

ישנן תקופות שהוא לא מצליח לקיים יחסי מין , לא עומד לו או לא מצליח לגמור.מצד שני לעשות לבד ולאונן לא נפגע. הוא טוען שאין לו חשק מיני , אז איך יש חשק לאונן וזה גם מצליח . הוא אומר שזה לא קשור בכלל וזה משהו אחר בכלל וזה מרגיע אותו וזה פנטזיה.אני הייתי מצפה שאין חשק מיני גם האוננות וצפיה בפורנו תפגע .לא יהי חשק והתפקוד יפגע

לפני תיאורך המקור של התופעה שאת מתארת הוא לחלוטין רגשי. חוסר חשק ממקור פסיכוגני, חרדת ביצוע, שפיכה מעוכבת. באוננות אין כלל בעיה, מה שמצביע שהמערכת הגופנית מתפקדת. בהתאם צריך להיות הטיפול - טיפול מיני זוגי. שניכם יחד.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים