שיאגרה - הגלולה להגברת החשק המיני

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

03/06/2004 | 13:43 | מאת: גלעד

מאז הופיעה הויאגרה לראשונה על המדפים מנסים הרופאים ללא הצלחה לתרגם את הצלחת הגלולה ולייצר גרסה נשית. הרופא הישראלי לעור ומין, ד"ר אבנר שמר, טוען כי בתום עשר שנות מחקר הוא הצליח במקום בו רופאים אחרים נכשלו, ופיתח את המוצר המבוקש. "מעריב" מדווח כי בקרוב עתידה להופיע על המדפים ה"שיאגרה", גלולת החשק הנשית תוצרת כחול לבן. "הכמוסה מקפיצה את רמת החשק המיני הטבעית, ואצל כל אישה זה מתבטא אחרת", אומר שמר. "יש נשים שאף פעם לא הגיעו לאורגזמה ומצליחות לעשות זאת בעזרת הכדור, יש כאלו שחוות אקסטזה מינית חזקה וממושכת, ואחרות לא מושפעות כלל מהכדור".

03/06/2004 | 13:45 | מאת: חגית

היכן ניתן להשיג את הגלולה?

03/06/2004 | 13:47 | מאת: גלעד

ניתן להשיג את הגלולה באתר: http://www.sheagra.com?afi=50 או במייל: [email protected]

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים