כאב ראש בזמן אוננות

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

15/02/2021 | 12:31 | מאת: אח

אני בן 15 ובזמן האחרון שחברה שלי התחילה לאונן לי התחילו לי כאבים חזקים בראש הנחתי לזה ומאז כל פעם שהיא עושה לי כואב לי הראש בטירוף חשבתי שאולי זה קשור לזה שהיא עושה לי אז אוננתי לבד ועדיין כאב לי הראש וזה כאבים רציניים אני לא יודע מה לעשות

כאבי ראש חזקים בעת אוננות שנמשכים תקופה וקיימים בכל מצב (עם החברה ולבד) מחייבים בירור נוירולוגי (רופא מומחה בנוירולוגיה), כדי לשלול מקור גופני. התגבר על מחסום הבושה וגש לבדיקה.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים