שאלה בקשר לארגינין....

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

14/02/2021 | 19:01 | מאת: אורי24

שלום, האם הארגינין בתור תוסף תזונה אכן יעיל לשיפר הזקפה? אני בן 42 ,בריא אבל לפעמים מתקשה להחזיק זקפה לאורך זמן,האם זה יכול לעזור לי במקום כל התרופות הכימיות? האם יש לזה תופעות לוואי? תודה!

ארגינין הוא תוסף מזון בשימוש נפוץ. יש לו אכן תפקיד במנגנון הזקפה, אך אין שום הוכחה מדעית לכך שנטילתו יכולה לסייע בהפרעות ממקור גופני ו/או נפשי מעבר לאפקט פלסבו. אם אתה צעיר ובריא וההפרעה שלך תנודתית ("לפעמים") ובעיקר בשמירת הזקפה - אז כדאי שתפנה למרפאה לטיפול מיני. יש לשלול מקור גופני וקיימת סבירות שמקור הבעיה שלך חרדתי. חסרים המון פרטים.

02/03/2021 | 14:59 | מאת: אורי24

אני רוצה להתחיל לקחת ולנסות את זה לפני שאני מתחיל משהו יותר עמוק. ידוע לך אם יש לו תופעות לוואי? מה המינון הרצוי לשיפור בזיקפה? תודה!

זה תוסף. לא תרופה. אין מינון מומלץ לשיפור זקפה, כי כפי שאמרתי לך זה לא הוכח כמשפר זקפה. תוכל להתייעץ עם הרוקח/ת לגבי מינון יומי רצוי.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים