שאלה על אורגזמה מוקדמת וקונדום

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

09/02/2021 | 15:56 | מאת: עודד

אני בחור עם פרובלמה של אורגזמה מהירה ורוצה לדעת איזה סוג של קונדום שיש בשוק יכול לעזור לשפר ת'סיטואציה הזאת ? כי הבנתי שיש כאלה שמתאימים לזה

שלום עודד שפיכה מהירה לא פותרים עם קונדום. הטיפול בשפיכה מהירה עם תוצאות מאוד טובות, תפנה למרפאה מוסמכת לטיפול מיני דרך אתר איט״ם. אם יש לך בת זוג תפנו ביחד. בטיפול תקבל תרגול לבית באוננות ואחר כך עם בת הזוג. בטיפול הזה אתה לומד להיות ברמות שונות של ריגוש מיני תוך ריכוז בתחושות ולא בפנטזיות או פורנו לצורך התרגול

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים