עצירת שפיכה בעזרת שרירי הpc

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

08/02/2021 | 10:47 | מאת: יוסף

יש פעמים שברגע שאני מרגיש את השפיכה אני ישר מכווץ את שרירי הpc חזק בכדי שלא יפלט הזרע כי מקריאה ברשת,ישנם הטוענים שזה יכול לגרום לדלקות ובעיות שונות אפילו של פריון אך מנגד יש הטוענים כי דבר זה אינו מזיק כלל רצוני לדעת אם יש בדבר זה נזק לאותן שרירים או לאשכים או לערמונית או לשלפוחית השתן והאם זה באמת פוגע בפריון? בנוסף אשמח לדעת מה קורה עם הזרע כשהוא לא נפלט לאן הוא מנותב?

10/02/2021 | 13:55 | מאת: אורן

מצטרף לשאלה,אשמח גם לתשובה תודה

נסיונות רבים מדי לעצירה עשויים לגרום לנזק, מפני שאתה בעצם מעלה את הלחץ בכל הצנרת לפני אזור הלחץ (ממש כמו שתחסום צינור מיים זורם). עליית הלחץ עשויה לגרום נזקים. לכן, תרגול שרירי PC הוא בריא ובסדר, אך כמו כל דבר - במידה. זרע שאינו נפלט מוצא את דרכו בסופו של דבר עם השתן החוצה.

13/02/2021 | 21:04 | מאת: יוסף

ראשית תודה רבה על התשובה שאלתי היא: אילו נזקים עלולים להיגרם? ובנוסף איך ניתן לדעת אם סובלים מאחד הנזקים?

15/02/2021 | 00:25 | מאת: אוהד

תודה רבה גם ממני על התשובה לשאלה שהעסיקה אותי רבות. ישנה דרך "ביתית" לדעת אם ניזוקתי בעקבות עצירות שפיכה בעזרת pc? אשמח לתשובה גם,תודה רבה

21/02/2021 | 18:04 | מאת: יוסף

אשמח מאוד לתשובה לשאלה השניה הנוספת ששאלתי בעניין עצירת שפיכה בעזרץ כיווץ שרירי הpc

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים