שפיכה ללא זקפה, זקפה יורדת מהר

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

04/02/2021 | 10:48 | מאת: יעל

שלום, בן זוגי ואני בזוגיות יותר מחצי שנה, בני 27-28. בהתחלה יחסי המין היו מוצלחים ולא היו בעיות. לאחרונה הזקפה שלו לא חזקה, ויורדת מהר. כלומר, בהתחלה יש ואז היא יורדת. הוא מצליח לגמור גם בלי זקפה, או שגומר אחרי שניה של חדירה. הוא אמר שזה לא קרה לו אף פעם... מה יכולה להיות הסיבה? במיוחד לאור זאת שלפני מספר חודשים לא היו בעיות. תודה רבה

שלום יעל, האם יש לו זקפות ספונטניות חזקות, זקפות באוננות? מתי הזקפה יורדת? יש אפשרות שזה בגלל חוסר ריכוז, לחץ, מתח, חרדת בצוע. אנחנו מטפלים בכל הבעיות האלה. תפנו למרפאה מוסמכת לטיפול מיני דרך אתר איט״ם לאבחון רפואי פסיכולוגי וטיפול, תפנו יחד.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים