לא מצליח להגיע לשפיכה ברקטום של גבר

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

25/12/2020 | 13:52 | מאת: שושן צחור

אני גיי כשאני מאונן אני גומר מהר, לעומת זאת בחדירה אני מעולם לא הצלחתי לגמור ברקטום של גבר(עם או בלי קונדום)? למרות שאני מאד רוצה מה עושים?

שלום רב לגבי הגמירה המהירה באוננות- האם ניסית והאם קרה שיכולת להחליט על עיתוי הגמירה ? אנחנו מטפלים בגמירה מהירה על ידי הדרכה להתנסויות בבית שמבוססות על ריכוז בתחושות ברוגע. לגבי אי הגעה לשפיכה ( גמירה?), בדרך כלל זה קשור לריכוז, ללחץ מנטלי, לקושי רגשי כלשהו שקשור לחדירה שאתה מתנסה בה. כדאי שתפנה למרפאה מוסמכת לטיפול מיני דרך אתר איט״ם. אם אתה בזוגיות תפנה עם בן זוגך

31/12/2020 | 21:40 | מאת: נאור

היי גיי גבר צריך להיות עם אישה..גבר לא צריך להיות עם גבר ..בטבע אין חיה שעושה את זה

האמת היא שבטבע הרבה חיות עושות זאת גם.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים