בעיה בשפיכה מוקדמת ...

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

13/12/2020 | 13:30 | מאת: עידוו

שלום אני בן 23 רובה הפעמים שהייתי שוכב עם בחורה זה הייה נמשך זמן קצת ובפעמים האחרונות זה ירד לסביבות הדקה ואפילו פחות רציתי לדעת על דרכי טיפול או אפילו התייעצות בנושא

אתה מתאר שפיכה מוקדמת, כלומר השפיכה מגיעה מהר מדי, לפני שאתה מעוניין בכך ואינך שולט על התזמון. דרכי הטיפול כוללות מצב בו תוכל ללמוד על התזמון. את זה אני מציע לעשות במסגרת טיפול סקסולוגי מוסמך. תוכל להגיע לייעוץ בנושא אצלי. יש שיציעו קרם מאלחש, כדורים ועוד פתרונות קסם - אך הם לא קו הטיפול הראשוני לדעתי המקצועיח.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים